Обучителен Дебат

08.12.2023  •  No comments  •  Тодор Николаев Вълчев

Обучение велико търново

0%
0%
Вие трябва да впишете се или да регистрирайте се, за да продължите.
Няма гласове

Как да помогнем на администрацията на община град Добрич?

15.02.2024  •  No comments  •  Иван

Как да помогнем на администрацията на община град Добрич да стане най-прозрачната в страната?

Работата на общинската администрация в Добрич е една сред най-прозрачните в страната.

ова става ясно от проучване на Центъра за анализ на изследвания на общественото мнение (Center for Insights in Survey Research) на Международния републикански институт. То е реализирано от изследователска и консултантска компания ЕСТАТ в периода 21 септември – 11 октомври 2023 г. чрез провеждане на анкети под формата на компютърно-асистирани персонални интервюта (CAPI) лице в лице в домовете на интервюираните. 

Според данните близо 62% от анкетираните са посочили, че работата на кмета и общинската администрация в Добрич е по-скоро прозрачна.

Едва 33% от гражданите посочват, че работата на общинския съвет е по-скоро прозрачна, като 35% смятат, че е по-скоро непрозрачна.

100%
0%
Вие трябва да впишете се или да регистрирайте се, за да продължите.
1 глас

Помощ за дискусии

Започнете дебат, за да споделите мнения с другите относно темите, които ви вълнуват.

Пространството за граждански дискусии е насочено към всеки, който може да изложи въпроси, които го вълнуват, както и към всеки, които иска да сподели мнение с други хора.

За да започнете дискусия, трябва да се регистрирате на CONSUL DEMOCRACY. Потребителите могат също да коментират открити дискусии и да ги оценят с бутоните „Съгласен съм“ или „Не съм съгласен“, намиращи се във всеки от тях.